Tko smo mi?

Prava devaMi smo Desna Deva, grupa mladih autora okupljenih u poluprofesionalnu produkcijsku udrugu. U početku, dok nismo imali znanja i opreme, naša vizija bila je čista ideja. To donekle objašnjava manjak ljubavi prema Aristotelu, iako ne volimo mi ni dadaiste, pa ni magentu. Ali, zato volimo I. Š. Otprilike polovica dolje potpisanih mijenjala bi neki vitalni organ za njeno društvo. To je neka druga priča, ali jednom ćemo je ispričati.

Sada, nakon par godina, uz ideje počinjemo cijeniti formu (to se ne odnosi na Aristotela, njega još uvijek ne volimo). Forma je super. Naučili smo mnogo, pa tako sada raspolažemo i nekim znanjem. Jedino što nam još uvelike nedostaje je razno-razna oprema. Na ovim stranicama radove ćemo objavljivati kronološki po nastanku. To znači da bolje formirani skečevi stižu uskoro. Ovo pred vama tek su skromni počeci jednog, nadajmo se, lijepog i dugog prijateljstva između nas i kamere.


Desnu Devu abecednim redom čine:

Baka Tuljan
Baka TuljanRođen 1983. u Splitu. Urla, režira, montira, po potrebi odijeva žensko rublje i glumi.Dr. Obscuro
Dr ObscuroRođen 1984. u Splitu. Komplicirana osoba, po slobodnom životnom uvjerenju mastermind i pasionirani ljubitelj Lispa.Pero
PeroRođen 1984. u Splitu. Renesansni čovjek, gunđalo i uporni advokat štednih žarulja.shadow
shadowRođen 1980. u Splitu. Čovjek sjena, proklet bremenom pregolemog libida. Odgovoran za glazbu i misterije.signore
signoreRođen 1983. u Splitu. Čovjek s tisuću lica, pustolov, ljubavnik i moralna vertikala.

Sapienti sat...